Projecten voor zorg

Op deze pagina vind je projecten die gerelateerd zijn aan de markt: zorg.

Voor de zorginstellingen en gemeenten bouwen wij zorglocaties die de zorg zo goed mogelijk faciliteren. En voor gemeenten en particulieren plaatsen wij zorgkamers en zorgwoningen.

Faciliteiten op maat

​Voor de bouw van zorglocaties maken we gebruik van vaste modules en elementen. Door hier in alle vrijheid mee te variëren bepaalt u zelf de indeling, afwerking en uitstraling van de locatie. Inclusief zaken als verlichtingssystemen, alarmering en beveiliging: alles op maat en naar uw persoonlijk wensen. We produceren de modules voor uw zorglocatie in onze eigen fabriek. De bouwoverlast ter plekke blijft beperkt tot een minimum en de omgeving ondervindt de minimale hinder.

Hodes zorgproducten

Naast projectspecifieke oplossingen biedt Hodes ook eigen zorgproducten aan. Als de lichamelijke gesteldheid verandert, veranderen ook de woonbehoeften. De zorgproducten van Hodes zijn er op gericht om mensen de nodige zorg binnen handbereik te bieden, zodat zij langer in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. We bieden onze zorgproducten zowel rechtstreeks aan particulieren als aan gemeenten.