Projecten voor woningbouw

Op deze pagina vind je projecten die gerelateerd zijn aan de markt: wonen.

Wonen is beleven. Voor woningcorporaties, gemeenten, investeerders en particulieren bouwen wij flexibele en betaalbare woningen. Zodat comfortabel wonen toegankelijk wordt voor iedereen

Comfortabel en betaalbaar wonen

Voor projectspecifieke woonoplossingen werken we samen met vaste architecten, ontwerpen we integraal in BIM en maken we gebruik van vaste elementen en modules. Hierdoor zijn de ontwerpkosten minimaal. Er zijn geen creatieve beperkingen: u bepaalt zelf de indeling, afwerking en uitstraling van de woning. Ook de gebruiksperiode bepaalt u zelf en we stellen samen de prestatie-eisen vast. Al in de ontwerpfase denken we kritisch na over de kosten voor onderhoud en verbruik. Zo verzekeren we u van betaalbare huisvesting met een goede toekomstwaarde.

Moderne en flexibele woonproducten

Naast projectspecifieke woonoplossingen bieden we ook onze eigen woonproducten aan. De woonproducten van Hodes kenmerken zich door eigentijdse, moderne en projectoverstijgende ontwerpen. Onze woonproducten zijn goed met elkaar te combineren. Geschakeld, gestapeld, verschillende typen en uitvoeringen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Na de exploitatieperiode zijn de woonproducten van Hodes makkelijk verplaatsbaar en opnieuw inzetbaar.