08 apr 2019

Custom made zorgkamer in Rijssen

Vorig jaar, oktober 2018, hebben we een mooie ‘Custom made’ zorgkamer opgeleverd bij mensen in Rijssen. De opdracht is binnen gekomen bij ons via de gemeente. Wat deze zorgkamer zo bijzonder maakt is dat we niet onze standaard zorgkamer hebben geleverd omdat deze niet toereikend was. We hebben samen met de cliënten en de gemeente een op-maat-gemaakte zorgkamer gerealiseerd. Dit is dus allemaal mogelijk bij Hodes Huisvesting!

Deze zorgkamer is wat smaller en korter dan de standaard zorgkamer, maar kan nog steeds prima gebruikt worden door 2 personen. Deze zorgkamer is uitgerust met een ruime slaapkamer en een badkamer met toilet. Hieronder een aantal foto’s te zien van deze zorgkamer van binnen. Wilt u ook een zorgkamer aan huis, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, we komen graag bij u langs!