12 sep 2017

Tiny Houses by Droomparken

DroomParken (met 12 recreatieparken door heel Nederland) heeft zich laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, vakantie vieren en natuurbeleving: de Tiny Houses. Enkele daarvan zijn ontworpen en gebouwd door Hodes Huisvesting. ​

Met slechts 32m2 biedt de Tiny House van Hodes, ook wel de Hodes Miniwoning genoemd, toch verrassend veel ruimte door slim gebruik van de ruimtes! Op de begane grond bevindt zich naast een zitgedeelte met tweepersoonsslaapbank en keuken een badkamer met douche en wastafel. Via een trap bereik je de vide (met laag plafond) waar een tweepersoonsbed staat. ​

Innovatieve technologie en likt design zijn de kenmerken van de Tiny Houses. Voor de Tiny Houses voor Droomparken is geëxperimenteerd met een palletkachel, elektrische verwarming en zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn ecologisch verwantwoord den de indeling en uitstraling zijn speels. Dat brengt samen minder onderhoud, minder spullen, minder energieverbruik, minder kosten en minder footprint met zich mee. ​

Samen met de andere Tiny Houses grenst de woning aan een openlucht binnenplaats met barbecue en hottub. In een community-sfeer deelt men het terras, de banken en barbecues. Samen genieten en ‘het nieuwe chillen’ is dé nieuwe vakantiebelevenis.