06 jul 2017

Voorman

Hodes Huisvesting is geen standaard bouwbedrijf. Met onze huisvestingsoplossingen willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van Leren, Recreëren, Wonen en Zorgen. Toekomstgericht huisvesten is mensenwerk: voor mensen, door mensen en met mensen. Een goede onderlinge samenwerking vinden we belangrijk. Want samen zijn wij Hodes. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een voorman. 

Als voorman ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een project volgens de technische specificaties, kwaliteitsnormen, projectplanning en begroting. Je zorgt voor er voor dat de planning wordt gehaald waardoor materieel, materiaal en onderaannemers op het juiste moment, op de juiste plek zijn. Je hebt overleg met onderaannemers over de werkzaamheden en hebt aandacht voor het naleven van veiligheid, orde en netheid op de bouw.

Voor deze functie vragen wij:
– LBO / MBO werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
– De volgende competenties: procesgericht, kwaliteits- en kostenbewust, zelfstandig, stressbestendig en accuraat
– De volgende VGM-eisen: VOL-VCA diplma, BHV diploma​

Wij vinden het belangrijk dat je:
– Kwaliteitsbewust bent, met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu
– Mensgericht bent, met oog voor normen en waarden, samenwerken en synergie
– Proactief, betrokken en resultaatgericht bent

Wij bieden je:
Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. En een inspirerende werkomgeving, met oog voor talent en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je CV en motivatie kun je richten aan Antonie ter Harmsel (directeur Hodes Huisvesting).​​