06 jul 2017

Leerling timmerman

Hodes Huisvesting is geen standaard bouwbedrijf. Met onze huisvestings- oplossingen willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van Leren, Recreëren, Wonen en Zorgen. Toekomstgericht huisvesten is mensenwerk: voor mensen, door mensen en met mensen. Een goede onderlinge samenwerking vinden we belangrijk. Want samen zijn wij Hodes. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een leerling timmerman.

Als leerling timmerman bouw je mee aan onze toekomstgerichte huisvestingsoplossingen. Onder toezicht voer je alle voorkomende werkzaamheden met de ter beschikking gestelde middelen, binnen de gestelde tijd en eisen uit. En als leerling voer je de door de opleidingsinstantie aangegeven theorie- en praktijkopdrachten uit. 

Voor deze functie vragen wij:
– De volgende competenties: samenwerken, kwaliteits- en kostenbewust en accuraat
– De volgende VGM-eisen: VCA-BASIS diploma

Wij vinden het belangrijk dat je:
– Kwaliteitsbewust bent, met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu
– Mensgericht bent, met oog voor normen en waarden, samenwerken en synergie
– Proactief, betrokken en resultaatgericht bent

Wij bieden je:
Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. En een inspirerende werkomgeving, met oog voor talent en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je CV en motivatie kun je richten aan Antonie ter Harmsel (directeur Hodes Huisvesting).​​​