28 mrt 2017

Kindercampus Zuidas genomineerd voor Gouden A.A.P. 2017

Kindercampus Zuidas is genomineerd voor de Gouden A.A.P. – de Amsterdamse Architectuurprijs 2017. In totaal zijn tien gebouwen genomineerd voor deze prijs die dit jaar voor de tiende keer wordt uitgereikt. Een vakjury en een publieksjury nomineerden de meest voorbeeldstellende gebouwen van het afgelopen jaar.

Kindercampus Zuidas is een ontwerp van Fact Architects en Hund Falk architecten. In opdracht van de Gemeente Amsterdam heeft Hodes Huisvesting een deel van Kindercampus Zuidas nieuwgebouwd en het nieuwe en oude deel gekoppeld tot één locatie.

Op 13 april wordt de Gouden A.A.P. uitgereikt aan de architect en opdrachtgever van het winnende project. Naast een vakjury reikt ook een publieksjury van Amsterdammers een prijs uit. Dit gebeurt tijdens een feestelijke avond in de voormalige Bijlmerbajes.
​​