14 mrt 2017

Hodes bouwt Tiny Houses voor Droomparken

Droomparken (met 12 recreatieparken door heel Nederland) heeft zich laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, vakantie vieren en natuurbeleving: de Tiny Houses. Enkele daarvan worden gebouwd door Hodes Huisvesting.

Een Tiny House is een kleine maar volledige en volwaardige woning toegespitst op functionaliteit. De uitstekende isolatie maakt de Tiny House ook geschikt voor een behaaglijke voorjaars-, herfst- of wintervakantie. Door de eenvoud ervaar je meer vrijheid en ruimte en verbondenheid met de omgeving; in dit geval de prachtige natuur van de Veluwe.

Kees Griesdoorn, algemeen directeur van Droomparken, laat weten dat hij verwacht dat mensen net zo enthousist zullen zijn als hij: “Trendy en gezellig – alles wat je nodig hebt dichtbij, makkelijk te onderhouden en geen overbodige ruimtes vol spullen. Clean en zen. Eigentijdser kan niet!”

De Tiny Houses op DroomPark De Zanding zijn een pilot en bij succes zullen er ook in de andere parken snel Tiny Houses verschijnen. Naar verwachting worden eind maart de eerste Tiny Houses op Droompark De Zanding geplaatst.