02 mrt 2017

Éénpersoonszorgkamer Noord Holland

In Noord Holland heeft Hodes een nieuwe Zorgkamer geplaatst voor een jongen van 16 jaar met complexe, medische aandoeningen waardoor hij in de toekomst steeds minder zelfstandig kan doen.

​De Zorgkamer bestaat uit een verbindingsportaal welke voorzien is van een buitendeur (toegangsdeur) en verwarmingsradiator. Vanuit de verbindingsgang is met een schuifdeur toegang tot de slaapkamer welke voorzien is van een dubbel kozijn met deur. Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van toilet, onderrijdbare wastafel en douchegelegenheid. Ook bevindt zich in de badkamer de CV-ketel. Ook is er rekening gehouden met de ruimte voor eventueel een douchebrancard. De hele Zorgkamer is voorzien van de mogelijkheid om in de toekomst eenvoudig een plafondtillift toe te passen. Zowel in de slaapkamer, badkamer als verbindingsportaal zijn radiatoren geplaatst waardoor het gewenste vertrek altijd snel op de gewenste temperatuur gebracht kan worden.