02 dec 2014

Sanitaire ruimte op kleine locatie

Op een kleine bouwlocatie heeft Hodes onlangs een nieuwe sanitaire ruimte geplaatst voorzien van boiler, douche- en toiletruimte.

De uitdaging van dit project was de bereikbaarheid van de locatie. De aan- en afvoer van het bouwmateriaal en bouwafval via de achterzijde van het huis was niet mogelijk door de brede gracht achter de woning. De sanitairruimte moest over het huis getakeld worden maar ook alle ander benodigdheden m.b.t. de plaatsing. In goed overleg met de buurt en de gemeente heeft Hodes de overlast tot een minimum kunnen beperken.

De achtergevel van de woning was over de gehele breedte voorzien van een schuifpui met veel glas. Om de herstelkosten na de gebruiksperiode zo laag mogelijk te houden heeft Hodes er voor gekozen om de gehele pui te demonteren en in opslag te nemen.​