11 jun 2011

Eenpersoonskamers verpleeghuis Hoofddorp

Per 1 januari 2011 mogen bewoners van een verpleeghuis niet langer in een vierpersoonskamer worden gehuisvest. Daarom hebben we voor Stichting Amstelring Osiragroep 22 eenpersoonskamers gerealiseerd.

Tijdens de engineeringsfase zijn in nauwe samenwerking met de architect, de opdrachtgever en onze co-makers (W&E-installatie) alle wensen en eisen vertaald in het uiteindelijke ontwerp. De uitbreiding is gebouwd in 2 vleugels met een totale oppervlakte van 1.050 m2. De buitenkant van het gebouw is uitgevoerd met een Eternit buitenbeplating in 4 kleuren groen. Daarnaast is de uitbreiding voorzien van een tropendak met overstek. Een duurzame oplossing voor het weren van de zonnewarmte met een architectonische uitstraling. Elke eenpersoonskamer heeft een natte ruimte en een slaap/woonkamer. De vleugels zijn uitgebreid op het bestaande gebouw.